fejlec logo magyar    english   

Alapadatok
nagy ida 176x176   Név: Dr. Nagy Ida
  Telefon: +36 30 / 377 4388
  E-mail:
     
     
A növényvédelem minden műfajában volt alkalmam kipróbálni magam, dolgoztam oktatóként, kutatóként, képviseltem növényvédő szer forgalmazó céget, szaktanácsoltam, kereskedtem. A munkában a folyamatos fejlődési, tanulási lehetőségeket keresem. Minden évjárat más, minden kultúrában speciális problémák adódhatnak – ezek jelentik számomra az igazi kihívást. Szeretem „meghallgatni” a növényeket, orvosolni a problémáikat.
A Lajtamag Kft-nél 2009 óta dolgozom. A kezdetekben még családias hangulatú kicsi cégnél nekem is módomban állt belekóstolni minden munkába. A növényvédő szer beszerzés és értékesítés megszervezése mellett részt vettem pályázatok kidolgozásában, kutatásban, kísérleti munkákban, prospektusok, szakmai anyagok, újságcikkek összeállításában, tanfolyamok, rendezvények szervezésében, technológiai tervezében, vetőmagkeverékek receptúrájának kidolgozásában, a Syngenta beporzó programjának és a vetőmagkeverékének kidolgozásában, a Lajtamag Kft. vetőmag-felügyelettel közös fajtavizsgálati kísérleteiben, a cég imázsának kialakításában, a zöldtrágyázás magyarországi propagálásában. Az analitika és a kontrolling is közel áll hozzám, az elért eredmények elemzése, új utak felfedezése, tervek készítése véleményem szerint nagyon fontos ahhoz, hogy az ember új és új feladatokat tudjon maga elé tűzni. Sok program fölött bábáskodtam az elmúlt években, jó látni, hogy az útjukra bocsátott dolgok hogyan nőnek még az eredeti terveknél is nagyobbra, szebbre.
A Lajtamag Kft. nagyon sok új kollégával gyarapodott az elmúlt években, és ahogy a cég forgalma fokozatosan nőtt, a feladataim egy részét az új munkatársak vették át tőlem. Büszke vagyok rájuk és az önállóan elért eredményeikre.
Tanulmányok
1.   Általános Agrármérnök
Mosonmagyaróvár, PATE, 1997
2.   Növényorvos
Keszthely, Georgikon, 1999
3.   Vetőmag gazdálkodási szakmérnök
Gödöllő, SzIE, 2015


Az elmúlt években egyre jobban érdekelt a vetőmag szaporítás és kereskedelem. Emiatt felnőtt fejjel újra iskolapadba ültem, és dékáni dicsérettel vetőmag gazdálkodási szakmérnöki oklevelet vettem át 2015-ben. Jelenleg üzletkötői munkakörben tevékenykedem. Felelős vagyok a hozzám tartozó partnerek teljes körű input anyag ellátásáéért (vetőmag, növényvédő szer, műtrágya), a vetőmag szaporítási tevékenységük nyomon követéséért, a felmerülő problémák megoldásáért. Meghatározó, régi Lajtamag partnerek tartoznak hozzám Győr-Sopron-Megyében. Az ő munkájuk segítésén túl a többi üzletkötő munkájának támogatása is a feladatom. Növényvédő szer és a műtrágya értékesítésben az igényeknek megfelelően beszerzem a szükséges cikkeket, kialakítom ár- stratégiánkat, bonyolítom a kereskedelmet országosan.
Kiegyensúlyozott, nagyon boldog családi háttér nélkül mindez nem menne könnyen. A családom támogatása teszi lehetővé, hogy a sok feladat mellé még többet is vállaljak. Magánemberként is munkával telik az idő, megbízott növényvédős vagyok közel 3500 hektáron, ahol a tőlem elvárható precizitással segítem a termelőket a növényvédelmi problémáik megoldásában. A Győr-Moson-Sopron Megyei Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara kitüntetett tagja vagyok, és tagja vagyok a Dr. Ujvárosi Miklós Gyomismereti Társaságnak is.

Dr. Nagy Ida

Megközelíthetőségünk

Nagyobb térképre váltás új lapon

Nagyobb térképre váltás új lapon

Nagyobb térképre váltás új lapon

arlista

zoldtragya

szoja

logo szurke © 2019 LAJTAMAG Mezőgazdasági Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ÁSZF  
Cím: 9246 Mosonudvar, Bereki u.1.  
Telefon: +36 96 578 280  ● Fax: +36 96 578 288 ● e-mail: Impresszum  
facebookyoutubeinstagram Jogi nyilatkozat  
Oldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.