Élményeink a 2024-es AGROmashEXPO-ról

febr 7, 2024 | Információ

Az AGROmashEXPO 2024 négy napja minden várakozásunkat felülmúlta. A Hungexpo területére több mint 40.000-en látogattak el, hogy megismerkedhessenek a legújabb szakmai innovációkkal. Ez volt az első alkalom, hogy Lajtamag Kft-ként egyedi standmegjelenéssel készültünk a kiállításra, ahol a rendhagyó design és a barátságos hangulat mellett szakmailag is előremutató megoldások várták az érdeklődőket.

 Az esemény résztvevőinek lehetősége volt élőben is megtekinteni és megismerni vetőmag-portfóliónkat. Termékeink széles skáláját mutattuk be, és szakértő kollégáink révén részletes tájékoztatást adtunk az egyes fajták alkalmazásáról és előnyeiről. Külön hangsúlyt fektettünk a kezdő szójatermesztők támogatására is, akiknek segítséget nyújtottunk a megfelelő fajták kiválasztásában és a termesztési technikák elsajátításában.

A stand egyik fő látványossága volt a zöldtrágya-keverékeinkből nevelt növényfal, amely nemcsak szemléltette termékeink komplexitását, de inspirációt is nyújtott a látogatóknak azoknak az alternatíváknak a feltérképezéséhez, melyeket a fenntartható gazdálkodás kínál. Emellett részletesen bemutattuk az AKG-ban alkalmazható takarónövények fajtáit és felhasználási lehetőségeiket.

A kiállításon különös figyelmet szenteltünk kenderrel kapcsolatos innovációs projektünknek is. Ennek keretében magas CBD tartalmú kenderfajták nemesítését tűztük ki célul, és örömmel mutattuk be az elért eredményeket.

Az AGROmashEXPO mindig kiváló lehetőséget kínál arra, hogy az agrárszektor szereplői személyesen találkozzanak. Köszönjük partnereinknek és minden érdeklődőnek, hogy felkeresték standunkat!