Szolgáltatásunk

Vetőmag-termeltetés

Integrátorként már 3 évtizede folytatjuk őszi és tavaszi kalászos, pillangósok és zöldtrágyanövények vetőmagjának termeltetését. A termesztett növények sorába a következők tartoznak: őszi és tavaszi búza, őszi és tavaszi árpa, őszi és tavaszi durumbúza, őszi rozs, homoki zab, facélia, mustár, olajretek, bíborhere, vöröshere, lucerna, pohánka, szója, pattogatni való kukorica. A piaci igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük a termesztett növények körét.

A vetőmagtermeltetés minden esetben fix áras szerződéssel történik. A termelők számára előfinanszírozzuk a vetőmagot, a szántóföldi szemle díját és a termelés elősegítése érdekében növényvédőszert és műtrágyát biztosítunk. A gazdálkodók munkáját vetéstől betakarításig nyomon követik termeltetésért felelős szaktanácsadó kollégáink, akik a termesztés során technológiai ajánlással és személyes szakmai tanácsadással segítik a jó minőségű vetőmag előállítását.

Lajtamag telephely
vetőmag termeltetés
Korszerű folyamatok

Minőség

Mosonudvari telephelyünkön korszerű tisztító, csávázó és automata csomagológéppel történik a fogadott vetőmagok tisztítása, feldolgozása, csomagolása és végül fémzárolása. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy az eredményes termelés feltétele a minőségi, fémzárolt vetőmag.

Nálunk minden vásárló kizárólag szigorú szabványok alapján gyártott vetőmagot tud vásárolni, a termékeink minőségére kollégáink szaktudása a garancia.

A vetőmag-termeltetés mellett partnereinknek lehetőséget biztosítunk szerződéses keretek között termény-előállításra is. Az átvétel napi áron történik püski telephelyünkön, és hasonlóan a vetőmag-termeltetéshez, az egész vegetáció során előfinanszírozzuk az input anyagokat, amit a terménybeszállítás után kompenzálunk a termény értékéből kompenzálunk. További információkért és termeltetési árakért keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

Lajtamag Kft. aratás vetőmag
vetőmag termeltetés

Kérdése van? Tegye fel!

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon közvetlenül kollégáinkhoz, vagy írjon nekünk az alábbi űrlap segítségével!