Úttörőként a vetőmagiparban: Lajtamag az áprilisi Forbes magazinban!

máj 13, 2024 | Információ

Idén áprilisban az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Lajtamag történetét a Forbes magazin méltatta, mely nem csupán a gazdasági élet krémjének figyelmét hívja fel ránk, hanem minden olvasóét is, aki szeretne betekintést nyerni egy modern magyar mezőgazdasági vállalkozás életébe.

A kezdetek
Minden történetnek van kezdete, és a miénk egy váratlan örökséggel indult. Amikor huszonévesen át kellett vettünk a családi vállalkozást, keveset tudtunk a mezőgazdaságról és még kevesebbet a vetőmagiparról.

„Ám mindig is volt egy víziónk: továbbvinni és modernizálni azt, amit édesapánk ránk hagyott.”

Úttörőként a vetőmagiparban
Örökségünkkel nem csupán termőföldeket és eszközparkot kaptunk, hanem egy lehetőséget is, hogy valami maradandót alkossunk. Innovatív megközelítésünkkel, a legújabb agrártechnológiai fejlesztések bevonásával és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkkel a vetőmag szegmens éllovasaivá váltunk.

Forbes magazinban megjelent cikk nem csupán az üzleti sikereink történetét meséli el, hanem azokat a személyes küzdelmeket is, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy eljuthassunk idáig.

Külön köszönet Molnár Anikónak, a cikk szerzőjének, hogy nemcsak szavakban, hanem képekben is jól megragadta vállalkozásunk lényegét.

Ha szeretné részletesebben megismerni történetünket, keresse a Forbes magazin áprilisi számát vagy kattintson az online cikk elolvasásához!

https://magazin.forbes.hu/2024-aprilis/megkerdezte-akarom-e-csinalni